Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

Vine a conèixer la Llar d’Infants

Vine a conèixer la Llar d’Infants

Obrim matrícula de la Llar d’Infants de l’escola. Vols saber què fan els més xics de Fedac Monistrol?

A la llar d’infants de FEDAC Monistrol acompanyem els més petits perquè es desenvolupin d’una manera equilibrada, afavorint la seva autonomia i respectant els ritmes propis de cada nen. Des de ben petits, estem oberts a la diversitat i potenciem el respecte, la convivència i les relacions socials dels infants. A la llar donem molta importància a les activitats de la vida quotidiana, que ajuden els nens i nenes a organitzar-se en l’espai i el temps. I ho fem tot tenint una relació de qualitat i proximitat amb les famílies, de la qual tenim especial cura.

A la llar d’infants treballem a través de l’experimentació: els nens i les nenes exploren, observen i manipulen objectes o materials relacionats amb l’estació de l’any en què ens trobem. Aquestes activitats d’experimentació els permeten apropar-se al coneixement de la vida quotidiana i a formular-se preguntes que estimulen el seu pensament perquè facin els seus propis raonaments.

Emmi Pikler defensava l’autonomia dels infants per moure’s lliurement: hem de confiar en la seva capacitat innata perquè aconsegueixin les seves pròpies fites sense ajuda i dins del seu paràmetre evolutiu. A la llar d’infants afavorim el moviment lliure perquè fomenta l’autonomia, l’autoconfiança i promou un desenvolupament més harmònic dels nens i nenes.

Al llarg del curs escolar, fem diferents projectes amb els més petits relacionats amb les quatre estacions de l’any i la celebració de les festes i tradicions del nostre calendari.