Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

Projectes de FEDAC Monistrol

Projectes de l'escola FEDAC Monistrol:

A més de dur a terme amb els alumnes els projectes diferenciadors vinculats al pla d’innovació pedagògica #avuixdemà2024, participem també en una sèrie de projectes d’escola a nivell intern i extern en els quals treballem a partir de l’experimentació i la descoberta.

Cultura emprenedora a l'escola (CuEmE)

El programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) fomenta les compentències bàsiques necessàries per a l’emprenedoria en els alumnes de cicle superior d’educació primària. Durant un curs escolar, els nens i les nenes de 5è de primària creen i gestionen una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials de Monistrol de Montserrat.

Festival

Cada curs tota l’escola, des de la llar d’infants fins al cicle superior de primària, treballa cooperativament un tema concret que protagonitzarà el Festival. El resultat final d’aquest projecte cooperatiu és la seva escenificació a través de coreografies, vestuari i posada en escena. D’aquesta manera, ajudem a potenciar els talents personals de cada alumne i extreure’n el màxim profit per tal de créixer i desenvolupar-se com a persones responsables i compromeses amb l’escola i l’entorn.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website