Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Monistrol es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats amb l’objectiu d’oferir a les famílies i els alumnes una oferta integral, en consonància amb el projecte educatiu de l’escola i a les necessitats de les famílies.

Servei de menjador

Oferim el servei de menjador escolar amb càtering de Serunión per a aquelles famílies que necessiten que els seus fills i filles siguin atesos durant el temps de migdia. Aquest servei garanteix una alimentació equilibrada i adequada a les necessitats nutricionals dels infants. Consulta el menú d’aquest mes. Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Acollida matinal

Oferim un servei d’acollida per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar l’horari d’estada dels seus fills a l’escola. El servei té una franja matinal de 8h a 9h i una franja de tarda de 17h a 18h.

Orientació psicopedagògica

El servei d’orientació psicopedagògica de l’escola, a càrrec de la psicòloga educativa Queralt Folch, dona resposta a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes. La psicòloga treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les tres etapes educatives de l’escola, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD).

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula.

Compra de roba escolar i llibres

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Altres serveis

Grups CREC        

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC: un espai humà i cristià on animadors i joves viuen una experiència d’amistat en grup en el marc de trobades, sortides o colònies. Els grups CREC formen part de la pastoral de la FEDAC i estan oberts a nens i nenes des de 1r fins a 6è de primària.

Coescolars

En l’oferta educativa de FEDAC també s’inclouen tot un conjunt d’activitats coescolars, que complementen i reforcen el projecte educatiu de l’escola i atenen diferents habilitats i dimensions dels alumnes. Les activitats coescolars són portades conjuntament des de l'AMPA  i es desenvolupen fora de l’horari lectiu, ja sigui durant el temps del migdia i a la tarda.

Durant aquest curs, a FEDAC Monistrol oferim les següents activitats coescolars:

  • Cooking
  • Tallers creatius
  • Fun English
  • Multijoc

Veure PDF

Casal d'estiu

Durant els mesos de juliol i setembre organitzem un casal d’estiu per als nens i nenes d’infantil i primària. El casal d’estiu és obert a tothom, tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles. L’objectiu és proporcionar un espai i temps de lleure als infants, alhora que volem ajudar les famílies en l’organització familiar durant les vacances escolars d’estiu.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.