Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Monistrol es complementa amb tot un conjunt de serveis i activitats amb l’objectiu d’oferir a les famílies i els alumnes una oferta integral, en consonància amb el projecte educatiu de l’escola i a les necessitats de les famílies.

Servei de menjador

Oferim el servei de menjador escolar amb càtering de Serunión per a aquelles famílies que necessiten que els seus fills i filles siguin atesos durant el temps de migdia. Aquest servei garanteix una alimentació equilibrada i adequada a les necessitats nutricionals dels infants. Consulta el menú d’aquest mes. Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Acollida matinal

Oferim un servei d’acollida per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar l’horari d’estada dels seus fills a l’escola. El servei té una franja matinal de 8h a 9h i una franja de tarda de 17h a 18h.

Orientació psicopedagògica

El servei d’orientació psicopedagògica de l’escola, a càrrec de la psicòloga educativa Queralt Folch, dona resposta a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes. La psicòloga treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les tres etapes educatives de l’escola, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD).

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula.

Compra de roba escolar i llibres

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Altres serveis

Auxiliar de conversa en anglès

L’escola participa en un programa d’incorporació d’auxiliars de conversa en llengua anglesa. Aquest programa permet que joves procedents de països de parla anglesa s’integrin en activitats a l’aula per ajudar els alumnes a millorar la competència comunicativa en anglès, tot donant suport als mestres d’aquesta àrea.

Grups CREC        

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC: un espai humà i cristià on animadors i joves viuen una experiència d’amistat en grup en el marc de trobades, sortides o colònies. Els grups CREC formen part de la pastoral de la FEDAC i estan oberts a nens i nenes des de 1r fins a 6è de primària.

Coescolars

En l’oferta educativa de FEDAC també s’inclouen tot un conjunt d’activitats coescolars, que complementen i reforcen el projecte educatiu de l’escola i atenen diferents habilitats i dimensions dels alumnes. Les activitats coescolars es desenvolupen fora de l’horari lectiu, ja sigui al matí, a la tarda i durant el temps de migdia.

Durant aquest curs, a FEDAC Monistrol oferim les següents activitats coescolars:

  • Hip-Hop (infantil i primària)
  • Fun English (infantil i primària)

Veure PDF

Casal d'estiu

Durant els mesos de juliol i setembre organitzem un casal d’estiu per als nens i nenes d’infantil i primària. El casal d’estiu és obert a tothom, tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles. L’objectiu és proporcionar un espai i temps de lleure als infants, alhora que volem ajudar les famílies en l’organització familiar durant les vacances escolars d’estiu.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.