Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

Llar d’infants

Llar d’infants ( I1 i I2)

A la llar d’infants de FEDAC Monistrol acompanyem els més petits perquè es desenvolupin d’una manera equilibrada, afavorint la seva autonomia i respectant els ritmes propis de cada nen. Des de ben petits, estem oberts a la diversitat i potenciem el respecte, la convivència i les relacions socials dels infants. A la llar donem molta importància a les activitats de la vida quotidiana, que ajuden els nens i nenes a organitzar-se en l’espai i el temps. I ho fem tot tenint una relació de qualitat i proximitat amb les famílies, de la qual tenim especial cura.

Projectes de l’etapa

Experimentació

A la llar d’infants treballem a través de l’experimentació: els nens i les nenes exploren, observen i manipulen objectes o materials relacionats amb l’estació de l’any en què ens trobem. Aquestes activitats d’experimentació els permeten apropar-se al coneixement de la vida quotidiana i a formular-se preguntes que estimulen el seu pensament perquè facin els seus propis raonaments.

Moviment lliure

Emmi Pikler defensava l’autonomia dels infants per moure’s lliurement: hem de confiar en la seva capacitat innata perquè aconsegueixin les seves pròpies fites sense ajuda i dins del seu paràmetre evolutiu. A la llar d’infants afavorim el moviment lliure perquè fomenta l’autonomia, l’autoconfiança i promou un desenvolupament més harmònic dels nens i nenes.

Les estacions de l'any   

Al llarg del curs escolar, realitzem diferents projectes amb els més petits relacionats amb les quatre estacions de l’any i la celebració de les festes i tradicions del nostre calendari.

Matèries complementàries

Dins de l’horari escolar, i seguint amb el projecte del ⅓ de la jornada en llengua anglesa, utilitzem l’anglès com a llengua vehicular també en les activitats complementàries que impartim:

  • Sing & play
  • Storytelling
  • English Workshop
  • Let’s keep fit
  • Arts & crafts

Consulta els detalls de les matèries complementàries

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website