Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

PORTES OBERTES A L’ESCOLA FEDAC MONISTROL

PORTES OBERTES A L’ESCOLA FEDAC MONISTROL

Vine a veure la nostra escola!

A l’escola FEDAC Monistrol, estem molt contents d’anunciar-vos que aquest any tornem a fer “jornada de portes obertes” de manera presencial com sempre. 

A FEDAC Monistrol tenim molt clar que tots formem una família, i com a tal, acompanyem als nostres alumnes en aquest apassionant viatge i ho fem plegats. Un viatge on compartim vivències, reptes i experiències, i aprenem els uns dels altres. L’Escola és vida, la formen persones que tenen inquietuds i on com a professionals que mirem el futur, creem espais on ells puguin créixer i trobar la millor versió d’ells/es mateixos caminant cap a un món amb moltes oportunitats. Ens proposem fer de l’educació una experiència memorable per a cada alumne, potenciant el descobriment dels seus talents personals i del seu poder transformador per fer del món un lloc millor.

Escollir una bona escola pels nostres fills i filles no és una tasca ni decisió gens fàcil. A FEDAC Monistrol ens agradaria poder-vos acompanyar en aquest procés tan important oferint-vos tota la informació necessària sobre l’Escola, el seu projecte, el seu equip i el seu funcionament. 

Us convidem a venir a la nostra escola i així descobrir el nostre projecte i els nostres espais. 

Podreu realitzar les entrevistes personalitzades amb qualsevol mestre del claustre on us explicarem el funcionament del dia a dia de l’escola, i i on vosaltres, com a família, podreu resoldre dubtes, visitar i veure les instal·lacions, les aules i racons que fan possible el dia a dia del nostre projecte educatiu. 

Les portes de FEDAC Monistrol estan OBERTES TOT L’ANY, i totes les visites estan organitzades sota les mesures COVID recomanada pel Departament d’Ensenyament i Salut. 

Podeu concertar una visita trucant al 93.835.01.81,  per correu electrònic: fedac.monistrol@fedac.cat o a través d’aquest enllaç: https://www.portesobertesfedac.cat/monistrol/

Les dates de preinscripció d’infantil, primària i secundària seran del 7 al 21 de març, i la nostra escola farà una gran obertura de portes el dissabte 5 de març de 2022.

La preinscripció de Llar d’Infants serà el mes de maig.

Activitat plàstica en un entorn privilegiat