Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

PORTES OBERTES A FEDAC MONISTROL

PORTES OBERTES A FEDAC MONISTROL

Obrim les portes a FEDAC Monistrol, vine a veure’ns!

Com cada any, tornem a engegar la jornada de portes obertes a l’escola de manera presencial. 

A FEDAC Monistrol acompanyem a l’alumnat en una de les seves etapes vitals més important: el seu desenvolupament i creixement com a persones. Tots plegats, fem que el nostre alumnat creixi i es desenvolupi amb harmonia, autonomia i amb els valors humans que caracteritzen la nostra escola.

A l’escola, tenim clar que tots plegats som un i que l’acompanyament als nens i nenes és clau en la nostra tasca com a docents. Dia a dia, treballem per a que els vostres fills i filles visquin experiències memorables, descobreixin el líder que hi ha dins seu i trobin el seu talent. Per nosaltres, és fonamental que els i les alumnes puguin créixer i convertir-se en la millor versió d’ells/es mateixos/es. 

A FEDAC Monistrol ens agradaria acompanyar-vos a vosaltres i als vostres fills/es en aquest meravellós camí! Per això, us convidem a que ens vingueu a veure, a conèixer les nostres instal·lacions, el nostre projecte educatiu i l’equip humà. 

Les dates de preinscripció d’infantil, primària i secundària seran del 8 al 20 de març, i la nostra escola farà una gran obertura de portes el diumenge 5 de març de 2023.

Si així ho desitgeu, podeu realitzar entrevistes personalitzades on us explicarem el funcionament de l’escola, i on vosaltres, podreu resoldre dubtes i visitar les instal·lacions que fan possible el dia a dia del nostre projecte educatiu.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website