Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

OBRIM PORTES A FEDAC MONISTROL

OBRIM PORTES A FEDAC MONISTROL

El diumenge 17 de març d’11h a 13h tindrà lloc la jornada de portes obertes d’enguany a FEDAC Monistrol.

Una jornada on podreu visitar la nostra escola, conèixer el professorat i saber un xic més del projecte educatiu #avuixdemà. Tot això ho farem d’una manera vivencial, ja que en els diferents espais podreu trobar propostes que portem a terme dins de les nostres aules.

Hi esteu convidades les famílies de l’escola, amics i persones que tinguin interès en conèixer la nostra metodologia de treball. Tothom hi té cabuda!

L’objectiu de la jornada és donar-nos a conèixer i saber també quines són les inquietuds de les famílies que ens visiten. Estem oberts a conèixer el que esperen del nostre centre, quins són els seus dubtes i com els podem ajudar.

Parlem d’una jornada, però, a FEDAC Monistrol oferim també visites presencials i individuals durant tot el curs escolar.

La nostra escola forma part de la fundació educativa FEDAC, amb 25 escoles a Catalunya. Ens caracteritzem per ser escoles d’iniciativa social, amb l’objectiu del bé comú i amb un projecte educatiu únic: l’#avuixdemà.

Dins d’aquest projecte, oferim activitats complementàries dins de l’horari lectiu i per a tot l’alumnat amb l’objectiu d’ampliar la tasca educativa i oferir un tret diferenciador i de qualitat. Aquestes activitats complementàries completen el procés de formació dels nostres alumnes mitjançant el desenvolupament de determinats aspectes del projecte educatiu.

Si encara no ens coneixes i vols saber-ne més, només cal que ens poseu en contacte a través del formulari de contacte a portes obertes, correu electrònic a fedac.monistrol@fedac.cat o simplement fent-nos una visita el proper 17 de març. Estarem encantats i encantades de donar a conèixer la nostra escola i escoltar-vos.

No t’ho pensis ! Reserva cita!

17 de març d'11 a 13
CreaEscola Quality Certificate for Education Website