Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

La panera solidària recull 1.000 € per a La Marató

La panera solidària recull 1.000 € per a La Marató

El passat mes de desembre a FEDAC Monistrol vam organitzar una Panera Solidària per col·laborar amb La Marató de TV3, que en aquesta edició de s’ha dedicat a la investigació de la COVID-19. Amb la Panera Solidària de l’escola hem recollit un total de 970,45 euros, que hem ingressat íntegrament al compte de La Marató.

La panera ha estat possible gràcies a l’aportació de petits comerços, negocis i empreses de Monistrol i rodalies vinculades a la nostra escola, i de totes les famílies que van fer les seves donacions. El 21 de desembre vam fer un sorteig a través de les xarxes socials de l’escola, i molts dels nostres alumnes van endur-se obsequis.

Així doncs, des de FEDAC Monistrol us volem agrair a tots la vostra col·laboració amb la Panera Solidària, perquè la recollida va ser tot un èxit!

La participació en activitats solidàries així com en projectes d’Aprenentatge-Servei (Aps) són un dels pilars del projecte educatiu #avuixdemà2024 de les 24 escoles FEDAC. La finalitat d’aquests projectes és conscienciar els nostres alumnes de les necessitats de l’entorn social més proper i que siguin capaços d’emprendre accions que contribueixin a millorar la vida dels altres i fer del món un lloc millor.

Un cop més ens heu demostrat que TOTS SOM UN!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Cartell oficial de la Marató de TV3 per la COVID-19
Una de les paneres sortejades el passat 21 de desembre a Fedac Monistrol.
L'escola FEDAC Monistrol participa a La Marató de TV3 amb una panera solidària per la Covid-19