Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

Fedac Monistrol fa una donació de 20 portàtils a la ONG “You Can Save Them”

Fedac Monistrol fa una donació de 20 portàtils a la ONG “You Can Save Them”

Ricard Arderiu és pare de l’escola i fundador de “You Can Save Them”

La nostra escola sempre s’ha caracteritzat per participar en diferents projectes solidaris. Aquest any, tornant als nostres principis, volem tornar a engegar. De quina millor manera que amb un pare de l’escola. En Ricard Arderiu, és fundador de l’ONG  “YOU CAN SAVE THEM ASSOCIATION” (www.youcansavethem.org), amb la que persegueix aquell somni de garantir que tots els nens i nenes puguin gaudir de la seva infància. 

En Ricard Arderiu ens comenta que el seu objectiu és ajudar a fer feliç i despertar un somriure a nens i nenes que ho estan passant malament. Per desgràcia, hi ha milions de nens que no ho poden fer, per problemes de fam, guerres, falta de recursos entre d’altres…

L’escola FEDAC Monistrol, ha volgut participar en aquest projecte tan dolç que va iniciar en Ricard fa uns quants anys i s’ha fet una donació de  20 portàtils que li seran molt útils per realitzar una de les seves properes ajudes.

En Ricard Arderiu ens comenta també que, l’ONG ha pogut contactar amb una persona que ha comprat els 20 ordinadors per 500€ i destinaran aquest import íntegrament a una de les properes ajudes que realitzarem a Bombay (India), Malawi o Kenia, on hi ha col·lectius que viuen en condicions de pobresa extrema i on ja han realitzat ajudes anteriorment.

L’ONG ens fa partícips d’aquesta bonica història. Durant els tràmits de venda, van conèixer una família que necessitava ordinadors pels seus fills i no els podia pagar. L’home, que es guanya la vida recollint cartrons, els va dir que els seus fills se senten avergonyits d’anar al’Institut, ja que la resta de companys tenen un portàtil i ells no.  L’ONG, els hi va regalar un portàtil a cada fill i el seu somriure i il·lusió va pagar molt més del que realment val l’aparell.  I a més, els van ajudar a millorar l’educació dels infants.

Donació de l’escola FEDAC Monistrol
Ricard Arderiu