Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

FEDAC Monistrol és solidària

FEDAC Monistrol és solidària

A Fedac Monistrol es realitzen diferents accions per tal de despertar actituds solidàries i d’ajuda als altres. 

Algunes d’aquestes activitats que fem són: Xocolatada Solidària per la investigació del càncer infantil, mercat de roba de segona mà, Marató de TV3, Fasol… Tots aquest projectes surten de necessitats que detecten els alumnes, o d’iniciatives socials que afecten al nostre entorn, promoven la participació de tota la comunitat educativa. 

Des de l’escola, realitzem aquestes activitats de manera programada, però cada any, hi ha noves propostes que surten de projectes que es realitzen a l’aula. En aquests casos de manera participativa i democràtica es decideix quines són les activitats, i/o dinàmiques que es porten a terme per tal d’ajudar, ja bé sigui amb recursos econòmics o amb accions solidaries. 

Algun exemple d’aquestes accions solidaries, són col·laborar amb la llar d’avis del poble tot fent activitats conjuntament per tal d’afavorir el vincle social, recollir brossa del nostre entorn més proper…

A FEDAC Monistrol eduquem als alumnes per que el dia de demà sigui ciutadans solidaris, i tinguin una visió empàtica del món que els envolta.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website