Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

EL PAS DEL TEMPS

EL PAS DEL TEMPS

Benvinguts al nou projecte de Cicle Mitjà.

En aquest projecte que encetem farem un gran viatge al passat i descobrirem com ens afecta el temps a nosaltres i a tot allò que ens envolta. Voleu viatjar amb nosaltres?

Abans de les vacances de Nadal vam rebre una notícia que no ens va deixar indiferents: la paraula soledat.

Tots som conscients que en el món hi ha moltes persones d’edat avançada que viuen sols i que, per desgràcia, se senten sols. A través d’una organització anomenada “Adopta un abuelo”, vam tenir l’oportunitat de fer somriure a alguns d’ells enviant-los una carta.

La intenció era proporcionar-los una agradable estona i en definitiva sentir-se un xic més acompanyats. Passats uns dies vam tenir notícies seves: estaven molt agraïts per les nostres cartes i ens van fer una proposta: “Què us semblaria deixar de banda les tauletes, els mòbils, la TV… i jugar als nostres jocs?”.

Alguns els coneixem, d’altres no i d’altres han evolucionat. Fa uns dies que els estem practicant i val a dir que ens ho hem passat d’allò més bé. 

A partir d’aquí hem decidit començar el nostre projecte “El pas del temps”, perquè els nostres avis, encara que no som conscients, també van ser nens/es com nosaltres; i els seus jocs també van ser i són tan divertits com ho poden ser els nostres.

Ara ens quedem amb les ganes de descobrir els canvis que provoca el pas del temps. Per aquest motiu…viatjarem!

Ens acompanyeu?

Som-hi!

Jocs tradicionals
CreaEscola Quality Certificate for Education Website