Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

EL FESTIVAL DE FEDAC MONISTROL

EL FESTIVAL DE FEDAC MONISTROL

El festival de FEDAC Monistrol és un tret característic i especial que fa que tothom se senti part d’una gran família.

Estem a les portes del final de curs i podem dir que s’acosta un dels moments més importants per a la nostra escola. A FEDAC Monistrol cada final de curs celebrem el festival de la escola, ja que considerem que és una ocasió especial on hi té una importància significativa tant per als alumnes com per als mestres i familiars. Aquest esdeveniment és únic i característic del nostre centre educatiu perquè crea un sentiment molt emotiu i de pertinença.

La festa de fi de curs és un tret diferenciador que distingeix la nostra escola, ja que cada any ens endinsem en un eix temàtic diferent i mitjançant diferents representacions teatrals i danses, mostrem els talents, les habilitats i els coneixements adquirits durant el curs.

A més, aquest esdeveniment fomenta un sentiment de tribu i de comunitat. Tant els infants com els mestres i els familiars ens sentim part d’un mateix grup, fet que fa que aquest sentiment de pertinença sigui essencial per crear un ambient acollidor i motivador a l’escola.

El festival de final de curs també brinda als nens i nenes l’oportunitat de guanyar confiança i desenvolupar habilitats socials. Enfrontar-se a un públic, superar el nerviosisme i actuar davant d’altres persones els ajuda a créixer personalment. 

A més, aquesta festa proporciona un espai perquè les famílies es reuneixin i compartint aquests moments especials i es crea una connexió més profunda entre la comunitat escolar. És un moment d’emoció, orgull i és una ocasió especial que fa que tothom se senti part d’una gran família.

En resum, el nostre festival de final de curs és un acte que té un valor inestimable. No només és un tret diferenciador i característic del nostre centre educatiu, sinó que també genera un sentiment emocional i de pertinença per a tothom. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website