Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

EL CASAL D’ESTIU

EL CASAL D’ESTIU

El casal d’estiu que oferim a l’escola FEDAC Monistrol és una activitat enriquidora que ofereix nombrosos beneficis als nens i nenes durant les vacances escolars. 

El casal d’estiu té l’oportunitat de gaudir d’un ambient lúdic i educatiu al mateix temps, i ofereix una àmplia gamma d’activitats emocionants. Un de les principals avantatges és que permet als nens continuar aprenent i desenvolupant-se durant el descans escolar. A través d’activitats educatives i recreatives, es fomenta l’aprenentatge actiu, la creativitat i l’exploració. Els infants participen en tallers d’art, manualitats, ciències, esports i música, entre d’altres. Aquestes activitats els permeten descobrir noves habilitats i interessos d’una manera més lúdica i divertida.

A més a més,  el fet de participar en activitats grupals fomenta la cooperació i la comunicació efectiva, de manera que interactuen amb companys i companyes de diferents edats, la qual cosa promou la diversitat i el respecte mutu.

Un altre tret a destacar important del casal d’estiu és la confiança que es transmet a les famílies. Saber que els seus fills i filles estan en un entorn segur i supervisat per a persones properes, compromeses i capacitades, els proporciona tranquil·litat i els permet conciliar la seva vida laboral i familiar.

En resum, el casal d’estiu de FEDAC Monistrol ofereix una varietat d’activitats divertides i enriquidores pels nens i nenes durant les vacances. No només els brinda l’oportunitat de continuar aprenent, sinó que també fomenta la socialització, el treball en equip i el desenvolupament d’habilitats. Així doncs, és una opció ideal per a les famílies que busquen un programa d’estiu enriquidor i proper per als seus fills i filles.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website