Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

AICLE: una aposta d’aquest curs a Fedac Monistrol

AICLE: una aposta d’aquest curs a Fedac Monistrol

Les Auxiliars de Conversa són un aspecte fonamental per dur a terme l’AICLE ( Aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera)

En els darrers últims anys, a FEDAC Monistrol, una de les nostres prioritats, ha estat potenciar l’anglès entre els alumnes i mestres de l’escola.

Creiem que l’anglès, no s’aprèn només ensenyant-lo a la classe d’anglès, pròpiament dit, sinó, fent-la una llengua viva i constants durant tots els dies del curs.  És per això, que aquest any tornem a tirar endavant el projecte de comptar amb la presència de dues auxiliars de conversa. Aquest any,  les dues auxiliars són Americanes.  A l’escola gran, tenim l’Autumn que ve de Pennsilvània i a l’escola petita, tenim a l’Isabella que ens arriba des de Califòrnia.  

Aquest any, amb les dues auxiliars de conversa i amb quatre mestres especialitzades en llengua anglesa, fan que el nostre dia a dia a l’escola,  sigui molt més internacional!! 

Des de posar-nos la bata fins a treballar la part speaking amb elles, passant per rebre el seu suport, tant a plàstica com anglès, fan que puguem gaudir i anar normalitzant la llengua anglesa en les nostres aules i passadissos. 

Per tant, donem la nostra benvinguda a l’Autumn i a la Isabella i els desitgem que se sentin com a casa durant aquest curs escolars.