Gns. de la Salle s/n - Monistrol de Montserrat

938 350 181

Adquisició d’hàbits i rutines a I3

Adquisició d’hàbits i rutines a I3

Hàbits i rutines diàries

“Els teus fills no tindran èxit pel que tu hagis fet per ells, sinó pel que tu els hagis ensenyat a fer per ells/es mateixos/es” (Ann Landers).

Adquirir hàbits d’autonomia des de ben petits és molt important per un desenvolupament òptim de l’infant. Aquests, aporten seguretat, autoestima i confiança en ells/es mateixos. També, els nens i nenes se senten capaços de fer coses per si sols i fomenten l’autonomia personal.

Els nens i nenes d’I3, durant aquests primers dies de curs, s’han estat familiaritzant amb els hàbits d’autonomia que aniran adquirint al llarg del seu pas per l’etapa d’infantil. Com ja hem comentat, el treball d’aquests són essencials per al seu desenvolupament, per tal de créixer amb una bona autoestima i seguretat en ells/es mateixos. 

Alguns dels hàbits que treballem a FEDAC Monistrol són: arribar i penjar la seva jaqueta i motxilla, treure l’esmorzar/agenda i aigua i posar-la al seu lloc, agafar el seu coixí i fer rotllana, dur a terme les rutines del bon dia, anar al WC de manera autònoma…

Creiem fermament en què els infants aniran adquirint progressivament tots aquests hàbits i afavoriran en el seu desenvolupament com a persones de manera molt positiva. Aquests nens i nenes són uns campions/es!!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website